Hypoteční Pomoc - srovnání hypoték zdarma a nezávazně od všech bank



Další snížení LTV u hypoték od 1.4.2017

25.02.2017

ČNB přistupuje k další regulaci hypoték, banky se jimi budou řídit

Od 1.dubna 2017 dochází ze strany ČNB k dalším regulací. Striktní podmínkou pro všechny banky ČR je omezení hypoték do maximálního pásma 90%. Tozn. že při milionové investici bytu, by klient musel mít 100tis.Kč vlastních zdrojů, plus dalších 4% na daň z převodu nemovitostí (nabytí nemovité věci).

ČNB tímto krokem sleduje snížení poskytování hypotéčních úvěrů pro všechny klinety, kteří by mohli mít v budoucnu problémy se splácením (především až dojde k navýšením úrokových sazeb).

Hypotéky s LTV v rozmezí 80 až 90 % zároveň nesmějí překročit 15% podíl nově sjednaných hypoték. Tozn. že hypotéku nad 80% získá každý šestý a sedmý klient. 

Pro výřízení hypotéky si stačí předběžně spočítat na našem webu výši Vaší splátky a vyplnit poté krátký hypoteční dotazník a naši poradci na hypotéky se Vám ozvou a sdělí další instrukce jak postupovat. Provedeme Vás celým hypotečním procesem - zdarma, bez nervů a stresu. Máme mnohaleté zkušenosti v oboru a dokážeme dopředu nastínit postup a procesy v bankách. Výběr banky necháme jen na Vašem rozhodnutí. 

Specialisty na hypotéky, úvěry a stavební spoření jsou :

Ing. Tomáš Sieklík, MBA ; email: info@hypotecnipomoc.cz nebo info@dumpojistek.cz; +420 773 43 67 67 (info linka)
Mgr. Marek Svoboda, MBA; 
email: info@hypotecnipomoc.cz nebo info@dumpojistek.cz; +420 773 43 67 67 (info linka)

« Zpět


Spolupracujeme s těmito bankami



Novinky e-mailem

Chcete-li od nás dostávat pravidelně informace, zaregistrujte Váš e-mail.